Fixmeister

Computer hulp, onderhoud en reparatie

FIXMEISTER biedt een professionele en complete oplossing aan om uw computers en netwerk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Lees verder ..

Advies en training

Advies bij de aanschaf van computer systemen en randapparatuur. Trainingen om beter te leren omgaan met uw computer of programma. Lees verder ..

Computer- en netwerkbeveiliging

FIXMEISTER biedt een professionele en complete oplossing aan om uw computers en netwerk te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Lees verder ..

Dataherstel

FIXMEISTER biedt de mogelijkheid om verloren of beschadigde bestanden en gegevens te herstellen. Dit kunnen wij doen vanaf de volgende digitale apparaten. Lees verder ..

Internet en (draadloos)netwerk

FIXMEISTER biedt advies en ondersteuning bij de aanschaf, aanleg en installatie van, Glasvezel, Kabelinternet, ADSL, Mobiel Internet en bij het opzetten, uitbreiden of versterken van uw (draadloze) netwerk. Lees verder ..

Systeembeheer

FIXMEISTER biedt de mogelijkheid om het beheer van uw computer(s) in handen te geven van een professional. Dit onderhoud voeren wij uit wanneer het u uitkomt, en tegen een zeer scherp tarief. Lees verder ..

Tv’s, audio- en mediasystemen

Het aansluiten en correct instellen van nieuwe apparatuur blijft in de praktijk een hele klus. FIXMEISTER.NL biedt professionele ondersteuning om uw apparatuur optimaal en volledig te kunnen gebruiken. Lees verder ..

 

Neem voor meer informatie of een afspraak gerust vrijblijvend contact met ons op.