Over ons

gra·tis (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord)      op·ha·len (haalde op, heeft opgehaald)
1 voor niets; kosteloos: gratis onderwijs        3 afhalen om mee te nemen


Gratis Op Te Halen is een idee van Eader en verder uitgewerkt door Bridge Marketing B.V. Het doel van de website is om het hergebruiken van spullen te stimuleren door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Op GratisOpTeHalen.nl biedt u gratis een product aan die vervolgens kan worden opgehaald door iemand met interesse. Het is een win-win situatie.

‘Zo vlak na de kerst zit ik vaak met ruimtekort voor de kerstspullen. Vorig jaar zette ik ze dan op GratisOpTeHalen.nl. De volgende dag werden ze al opgehaald!’

Hoe werkt Gratisoptehalen.nl?

Hieronder in 3 simpele stappen het idee van Gratis Op Te Halen:

1. Plaats gratis een advertentie met de spullen die u gratis wilt weggeven.

2. Vanaf nu kunnen mensen op uw advertentie reageren via mail of telefoon. Het onderhandelen kan beginnen.

3. Heeft u een vrager gevonden waarmee u een deal heeft, maak dan een afspraak om de spullen op te laten halen.

Hebben we zelf wel eens iets opgehaald?

Domingo: Zelf vind ik Gratis op te Halen ook een super goed initiatief. Ik heb wel eens overwogen om een bootje die ik op de site zag op te halen en deze vervolgens helemaal mooi op te knappen. Uiteindelijk heb ik hiervan afgezien omdat het a. wel erg ver weg was en b ik helemaal niet zo handig ben.
Roel: Ik zie heel vaak mooie spullen voorbijkomen. Ik kom dan vaak in de verleiding om bijvoorbeeld leuke oude koffers als accessoires neer te zetten in huis. Mijn vriend houdt mij dan tegen, we wonen namelijk niet ontzettend groot.

Wat hebben we zelf geplaatst?

Domingo: We verhuisden naar een andere werkplek en hadden nog twee mooie glas in lood deuren. Op de nieuwe werkplek pasten deze deuren helemaal niet en dus heb ik ze op Gratis op te Halen gezet. Binnen de kortste tijd waren de deuren opgehaald.
Roell: Kerstspullen koop ik altijd al in januari, omdat het dan in de uitverkoop is. Ik heb dan geen plek meer voor mijn oude kerstspullen, daarom heb ik ze op Gratis op te Halen gezet. Ik vind het leuk dat er iemand anders nog blij is met spullen waar ik geen plaats meer voor heb en die ik niet meer gebruik.

Wat waren de leukste Gratis op te Halen spullen van 2014?

1. Een collectie hotelzeepjes
2. Een boek om de Russische taal te leren
3. Stijladvies van een oud-styliste
4. Hulp van een timmerman in opleiding
5. Witte kunstschaatsen maat 38
6. Oude speelautomaat gokkast
7. Lachworkshop
8. Een elektronisch orgel
9. Nationale entertainment card voor muziek en films
10. Surfplank

De meest aangeboden spullen:

1. Boeken
2. Banken
3. Tegels
4. Kleding
5. Eten

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen met Gratis op te Halen, gebruik daarvoor het contactformulier. Wij zijn benieuwd naar uw vragen, kritiek en suggesties. Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij zo snel mogelijk reageren en u verder proberen te helpen.

Adverteren

Adverteren is op Gratis op te Halen beperkt mogelijk. Toch willen we de mogelijkheid van adverteren op deze site niet geheel uitsluiten. Wilt u adverteren op Gratis op te Halen? Dat kan in beperkte mate. Heeft u interesse in een advertentie op de website, meld dit dan in het contactformulier. 

Samenwerken met ons?

Op dit moment hebben wij geen vacatures open staan: